Pablo Santos

Pablo Santos Williams. Det var en amerikansk tv-skuespiller af mexicansk afstamning, stjerne i serien Hilsen fra Tucson.

Pablo Santos blev født i Monterrey, men hans familie flyttede til Los Angeles, Californien, da hun var tolv år gammel, siden 2000 begyndte han en karriere som tv og film skuespiller, der deltager i serier som Boston Public, lovgivning & amp; Orden og American Family, var hans hovedinteresse som søn af mexicansk-amerikanske stjerne for Hilsen fra Tucson familie.

Han mistede livet i et flystyrt den 15. september 2006, hvor i selskab med flere venner han headede fra Monterrey til Acapulco at fejre festlighederne i uafhængighed Mexico, flyet, en Piper Malibu, tilsyneladende havde en mekanisk fejl og det styrtede to kilometer fra lufthavnen i Toluca, State of Mexico.

Sammen med Pablo Santos blev dræbt Martel Fernandez Zambrano, søn af politiker Mauricio Fernandez Garza Nuevo Leon.

Filmografi

  • 2006 - Gettin 'Nogle Jail Time
  • 2006 - Arbejdsnedlæggelse
  • 2005 - Sea of ​​Dreams
  • 2005 - Sjækler
  • 2004 - Party animalz
  • 2003 - Boston Public
  • 2003 - den stolte familie
  • 2002 - Lov & amp; Rækkefølge: Særlige Victims Unit
  • 2002 - Hilsen fra Tucson
  • 2002 - Cojones
  • 2002 - Rød Kiss
  • 2002 - American Family: Journey of Dreams
  • 2002 - The Shield
  • 2001 - Alias
  • 2000 - Den Weeping Woman af floden
  • 2000 - Resurrection Blvd
  0   0
Forrige artikel Diario de Morelia
Næste artikel Bristol bord

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha