Jose Fors

Jose Alberto Fors Ferro er en maler og cubansk-mexicanske sangerinde.

Biografi

På tre år han og hans familie ændret deres bopæl til Miami, Florida, i USA. I denne by begynder at tage malerkurser, hvilket gør dette til en af ​​hans lidenskaber.

I 1967 flyttede familien til Mexico City, der bor der den sidste del af sin barndom. Hans ungdom tilbragt i Guadalajara, Jalisco. I 1976 han studerer anatomisk tegning med Roberto Martinez i mere end tre år i Miami, Florida.

Det begynder inden for musik bands involveret med Guadalajara som maske eller spedalskhed i 1985 og udviklede et ambitiøst langt foran de gange kaldet Duda Mata.

I 1990 Carlos og Jose Fors Avilez grundlagde den musikalske gruppe CUCA eller QK, som blev inviteret til at deltage og Galileo Ignacio Gonzalez Ochoa, en gruppe, der spiller sange respektløs rock og hård rock, der indgår i en af ​​de mest anerkendte bands disse genrer i Mexico.

I 1994 er Jose Fors nationaliseret mexicansk, og i 1996 Cuca forlader at starte et nyt projekt, Forseps i 1997 vendte han tilbage til Cuca sammen for at lukke livscyklus kakerlak. I 1998 vendte José Fors med udkastet Forseps producerer yderligere tre albums.

I 2004 Cuca tilbage på scenen og optage et live album den 14. maj 2005, og vendte tilbage til studiet for at indspille de "bolde" sælgende album udgivet i september 2006.

I 2009 præsenterede i Guadalajara, et af sine mest værdsatte projekter med over ni års aldring, "Dr. Frankenstein, rock opera", en musical, der skiller sig ud for sin emotionalitet og den kraft af hans musik, ud over at tilbyde offentligheden en anden Europa facet af kunstneren selv den "enhed" og gøre klart den alsidighed i musik Fors, der tilbyder alt fra polka rytmer og lette ballader til tungere rock. Dette arbejde bidrager til en kort, men præcis liste over operaer af denne genre, som Jesus Christ Superstar og The Who Tommy, de to nævnt af Fors ved premieren på hans arbejde.

Diskografi

Med maske

  • The Fox, 1985

Med Duda Mata

  • Duda Mata, 1987

Med Cuca

  • Invasion af Blattidae, 1992
  • Cuca Your Mother Strikes Again 1993
  • Den fjerde af Cuca, 1997
  • Lev Cuca 2004
  • Med Pelotas 2006

Med Forseps

  • Baby Mod.01, 1995
  • 02, 2000
  • 333: Rise of Animals, 2002
  • En Mellemøsten Akustisk live 2002
  • IV 2004
  • 5 2008
  • Dr. Frankenstein: The Rock Opera 2008
  • 06:00 2013

Afspiller Vol 1 2011

Orlok Vampire 2012

Trailere

  • 1996 Culebra, 1996
  • Red Hot + latin: Silence = Død, 1997
  • Operation Rød 2004 Code
  • Records Kompilado.2os Tokin 2004
  • Hellboy Soundtrack 2004
  • The Other jul 2005

Samarbejde

Ofre for Dr. Brain. Album: "hekseri". Sang: "Paquito".

Rococo Pantheon. Album: "Pantheon Rococo". Sang: ", hvor du bo."

Zanate og Associates. Album: "Requiem". Sange: "Requiem", "Befri mig Domine" og "Vox Slip mig Domine."

Zanate og Associates. Album: "Magnificat". Sang: "Suscepit Israel".

  0   0
Forrige artikel Art Long
Næste artikel James Forrestal

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha