Franco Simone

Luigi Francesco Simone, der er kendt under sit kunstnernavn Franco Simone, er en italiensk sanger, som også indspillet på deres eget sprog, så har i spansk og nåede store niveauer af popularitet, ikke kun i deres hjemland, men også i Latinamerika, især i Argentina, Chile og Colombia.

Biografi

Sin officielle debut var i 1972, da hun vandt Castrocaro Festival i dit land. I 1974 optrådte han på Sanremo Festival med temaet "Fiume store", de to versioner på fransk og spansk opnåede sælge hundredtusindvis af eksemplarer verden over. I 1976 udgav han sit album Digteren og hans guitar og, året efter, singlen "Breathe". Så begyndte han at få mere popularitet, især i Latinamerika, specielt i Argentina og Chile, lande, der gentagne gange rejser.

I 1984 blev Camper album, der indeholder sangen "Capitano 'offentliggjort. I 1985 optrådte han på Sanremo Festival med temaet "Ritratto". I de følgende år fortsatte han udgive nye albums, både italienske og spanske.

I 2005 deltog han i reality tv-program med titlen RAI DUE Music Farm, hvor han udmærkede sig at udføre en duet med italiensk sanger Daniela Miglietta. Senere fortsatte han med at optræde ved forskellige steder i Europa og Latinamerika.

Diskografi

  • 1972 - Med gli occhi jeg pugni Chiusi stretti / Senza un'ombra d'amore
  • Questa ting strana / Ancora lei - 1973
  • 1973 - Mit sind esplodevi nella / Allegramente
  • Stor Fiume / Skønhed spettinata - 1974
  • 1974 - My Darai da bere / Il Corvo, e la notte il Vulcano
  • 1974 - La notte min vuole bene / Darling Christina
  • 1975 - My Darai da bere / Il Corvo, e la notte il Vulcano
  • 1976 - Miele e Fuoco / Triangolo
  • 1976 - Din ... e Così sia / Che vuoi ting?
  • 1976 - Tentazione / Bella quando
  • 1977 - Il Vecchio carrozzone / Mia più più mia mia
  • 1977 - Il Cielo in una stanza / Sarà
  • 1977 - Aflastning / Poet forse
  • 1978 - Paesaggio / La Chiave
  • 1978 - Huset i Via felt / La Ferrovia
  • 1978 - Face narkotika / Ord
  • 1979 - En quest'ora / Voglio Farti en gave
  • 1980 - Dit pr I / Chiedimi tutto
  • 1981 - Il mondo / L'uva
  • 1982 - Sogno della Galleria / Io e Firenze
  • 1983 - Notte di San Lorenzo / Magic
  • 1985 - Ritratto / Via da Amsterdam
  • 1985 - Gli uomini / Io non vorrei vorrei ... ... ma se vuoi
  • 1989 - Per te, Armenien / Sono Caduti
  • 1972 - er di mezzo c'è l'amore
  • 1973 - Holy Dolce notte notte
  • 1974 - La notte min vuole bene
  • 1976 - Il digter med chitarra
  • 1977 - pusterum
  • 1978 - Paesaggio
  • 1979 - Franco Simone
  • 1980 - Racconto en due colori
  • 1982 - Mennesker che conosco
  • 1984 - Camper
  • 1986 - Il Pazzo, Lo Zingaro amici ed altri
  • 1989 - Totò
  • 1990 - Vocepiano - Dizionario dei sentimenti
  • 1995 - Venti d'amore
  • 1996 - En lunga storia una Canzone
  • 1998 - Notturno Fiorentino
  • 2001 - Eliopolis - La città del sole
  • 2003 - Dizionario dei sentimenti - VocEpiano
  • 2010 - NATO mod Due Mari
  • 2011 - C'era ed il sål anche il vento ... - Skizzo DISTRIBUZIONE Selv, frostboks 10/06
  • 2011 - La musica del mare

Cinematografi

Det har vovet sig ind i en verden af ​​biografen, der deltager i film som karper kærlighed og kærlighed diskotek, både i Argentina.

  0   0
Forrige artikel Francesco Curradi
Næste artikel Beethoven og c-mol

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha