DC DeVille

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
August 8, 2016 Eskild Faye D 0 0

Bruce Anthony Johannesson, bedre kendt som CC DeVille, er den ledende guitarist i bandet af hård rock og glam metal amerikanske Poison. Word Magazine Guitar magazine placeret ham i den stilling No.34 på listen over "100 Greatest Metal Guitarister"

Barndom

Hans interesse for musik begyndte som et barn, når han ser The Beatles udføre på Ed Sullivan Show. DeVille begyndte at spille guitar i en alder af fem. Som hans passion for musik voksede, begyndte han at lytte til bands som Led Zeppelin, Black Sabbath, The Rolling Stones, David Bowie, Aerosmith, Van Halen, Cheap Trick, dronning og især kysse.

Løb

Hans debut kom som musiker i bandet af Hard Rock Lace, der vedtog Glam billede, der ville karakterisere ham gennem årene. Men år senere audicionaría for bandet Poison, som ville konkurrere med guitarist Slash, at opnå den position lead guitarist. DeVille var vigtigt i de tidlige år af Poison, Bret Michaels med at skrive de fleste af sangene Look hvad katten slæbes i diske, åbne op og sige ... Ahh! Og kød og blod.

Poison-udgang

Han forlod Poison af medicinering i et show på MTV; DC DeVille havde en frygtelig præsentation, fordi det mislykkedes gentagne gange, han afbrudt sit instrument og derefter havde en kamp backstage med Bret Michaels. Derfor blev han erstattet af guitaristen Richie Kotzen.

Andre projekter

Så gruppen dannet DeVille Samantha 7, et band af meget kort varighed komponeret af guitaristen Ty Longley, Krys Baratto bassist og trommeslager Francis Ruiz. De udføres på Woodstock i 1999. I 2000 indspillede de et album med titlen homonymously. Han deltog også som guitarist i indspilning sangen Cherry Pie, det amerikanske rockband Warrant. Deville vises også i en episode af serien South of Nowhere og deltage i 2007-OL virkelighed Surreal Life of VH1 blive elimineret i 9. plads. Han deltog også med den legendariske Sam Kinison i en af ​​deres albums sammen med andre guitarister Joe Perry, Slash og Richie Sambora, sammen med de fleste af foreningen glam af 80'erne, hvor en coverversion af en original sang af Jimmy Hendrix står Wild Thing. Det er i dag en af ​​de bedste guitarister i verden, og det er kendt i hele verden. DC er også kendt for sin humoristiske, Bret sagde: "CC er også den tungeste i gruppen, er det sjoveste blandt mange mennesker, vi er altid glade."

Diskografi

  • 1986 - Poison Look hvad katten slæbes i
  • 1988 - Poison - Open op og sige ... Ahh!
  • 1990 - Poison - Flesh & amp; Blod
  • 1990 - Warrant - Cherry Pie
  • 1990 - Sam Kinison - har du set mig fornylig? - Wild Thing
  • 1990 - Sam Kinison - Leder af Banned
  • 1991 - Poison - Swallow dette
  • 1993 - CC Deville - svigersøn Soundtrack - Hey God Lookin '
  • 1996 - Poison - Poison s Greatest Hits: 1986-1996
  • 1997 - LEN - Du kan ikke Stop Bum Rush - Feelin 'Alright
  • 1998 - Bret Michaels - Et brev fra dødsgangen - Party Rock Band
  • 2000 - De Muffer - Hamburger
  • 2000 - Samantha 7
  • 2000 - Poison - knække et smil ... og meget mere!
  • 2000 - Poison - Magt til folket
  • 2001 - Poison - Greatest Video Hits - DVD
  • 2002 - Poison - Hollyweird
  • 2003 - Poison - Best Of Ballads & amp; Blues
  • 2003 - Bret Michaels - Songs of Life - Rock Band Party
  • 2006 - Poison - bedst af Poison: 20 Years of Rock
  • 2007 - Poison - Poison'd
  • 2007 - Motorhead - Kiss Of Death - Gud aldrig været på din side
  0   0
Forrige artikel Igay
Næste artikel Airboat

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha