Cholo Valderrama

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
August 8, 2016 Malte Bendz C 0 0

Orlando "Cholo" Valderrama er en colombiansk sanger, musiklærer eller joropo sletterne; født i Sogamoso, Boyaca den 23. august fra 1951.

Biografi

Orlando Valderrama, mere almindeligt kendt som "Cholo Valderrama." Fra sin barndom, han boede i byen San Luis de Palenque, Casanare, på bredden af ​​floden Pauto. Erfaringerne fra landmændenes arbejde, og de kystnære landskab i Orinoco markerede hans stil som performer og komponist, i en karriere, der blev konsolideret i 1978 for at optage den første af sine 17 albums. Nogle af hans bedste kendte sange er:

  • Ranger, hvis jeg Ranger
  • Quitarresuellos No. 2
  • Den llanerazo
  • Min sorg
  • Flower cayennepeber
  • The Hawk
  • Han kom joropo
  • Walk Pedro
  • Hest!
  • I morgen går jeg pa 'Pore
  • Josefina Josefina

Det er en af ​​de mest berømte internationale sangskrivere rangers; Han blev tildelt i 2008 latin Grammy for bedste album med folkemusikken for hans produktion "hest". Han har deltaget i projekter, der eksperimenterer med fusion musik i sange som "Camino Pedro", en duet med Fonseca og "Jeg er Ranger" på albummet "Mestizajes" af Philharmonic Orchestra i Bogota.

Diskografi

  • Baquiano 1978 Horizon og Verso
  • Ranger 1980. Jeg er
  • 1982. Cholo
  • 1983. synger alle Ranger
  • 1985. Gamin
  • 1987. El Cholo
  • 1988. Min Ranger Pueblo Viejo
  • 1992. Pige: Hvordan jeg elsker dig!
  • 1993. Spotted Sandpipers
  • 1994! Og ... Jeg er Ranger!
  • 1996. Hvorfor, Fætter!
  • 1999. Mastranto
  • 2000 Cholo og hans sange
  • 2001. Heart Marcão
  • 2003. Her Miskito
  • 2007. Gratis Bordon
  • 2008 Hest!
  • 2010. Joropo joropo
  • 2008. Hvis jeg ranger Ranger
  0   0
Næste artikel Direct mail

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha