Black-eared fe

Oriental fe kolibri er en fugleart i Trochilidae apodiforme familie bor i Sydamerika.

Beskrivelse

Gennemsnitlige længde 12,5 cm lang. Den præsenterer lyse grøn ryg, hvide underparts og en sort ansigtsmaske. Den mandlige har en lys grøn hals og på siderne af hovedet og kort hale violet blåsplint. Hunnen har Branca halsen og lang hale.

Udbredelse og levesteder

Det findes i Bolivia, Brasilien, Colombia, Ecuador, Fransk Guyana, Guyana, Peru, Surinam og Venezuela.

Han bor i skoven baldakin, opholder sig hovedsagelig på højt niveau.

Taksonomi

Arten blev videnskabeligt beskrevet af den tyske naturforsker Johann Friedrich Gmelin i 1788.

Tre underarter er indregnet:

  • Black-eared fe auriculatus
  • Black-eared fe auritus
  • Black-eared fe phainolaemus

Fodring

Den lever af nektar fra blomster og insekter fanget i flyvning.

Reproduktion

Byg en skålformet rede, på spidsen af ​​grenene, omkring 10 m over jorden. Hunnen lægger to hvide æg. De kvindelige æg inkuberet alene i 15 dage. Kyllingerne flyvefærdige 23-26 dage efter klækning.

  0   0
Forrige artikel Brigade
Næste artikel Dhofar Club

Kommentarer - 0

Ingen kommentar

Tilføj en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn tilbage: 3000
captcha